Opticien Vught

Voor een prachtige optiekzaak in Vught zijn wij op zoek naar een gediplomeerd Opticien.

Optiek van de Kamp is een luxe optiekzaak, gelegen in de gemeente Vught. Bij van de Kamp staan ze bekend om hun hoge service en het advies op maat, waarmee zij het onderscheid maken binnen de optiek. Naast een prachtige collectie van brillen en zonnebrillen hebben ze ook een contactlenspraktijk. Dagelijks is hier een vakkundig team werkzaam en zijn zij constant bezig met de nieuwste trends en ontwikkelingen in de branche.

Wie ben jij?
Een gediplomeerd opticien, representatief je hebt gevoel voor mode. Verder ben je een fijne collega, flexibel en minimaal 32 uur per week beschikbaar. Het aantal uren is in overleg, natuurlijk werk je ook op zaterdag. Voldoe jij hieraan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat krijg je er voor terug?
Je komt te werken in een luxe winkel, krijgt fijne collega’s en je gaat werken met de mooiste merken. Hier past een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden bij.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie

Chat openen