Opticien

Voor van den Tol Opticiens in Huizen zijn wij op zoek naar een Opticien

De winkel:
Van den Tol Opticiens is met twee vestigingen in Huizen één van de grootste zelfstandige optiekbedrijven in het Gooi. Hier werken de collega’s met passie voor hun vak. Bij Van den Tol bieden ze prachtige luxe merken en hebben ze een brede collectie aan brillen en zonnebrillen. Met hun hoge service en advies op maat maakt dit grote team het onderscheid binnen de optiek.

Wie ben jij?
Een (gediplomeerd) Opticien, met een hart voor de verkoop! Jij houd van mooie brillen en verkoop en advies zit in jouw bloed. Je hebt geduld, ziet er representatief uit en kan goed luisteren naar de behoefte van de klant. Daarnaast ben je een fijne collega! Het aantal uren is in overleg. Wil je werken van Maandag t/m vrijdag dan is dat geen probleem.
Voldoe jij hier aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat krijg je er voor terug?
Je komt te werken in een luxe winkel, Je krijgt fijne collega’s en je gaat werken met prachtige merken! Hierbij past een goed salaris een vast contract en overige arbeidsvoorwaarden bij.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen.

Solliciteer op deze functie