Opticien Zutphen

Wij hebben een hele leuke vacature bij Loman & van de Weerd opticiens in Zutphen!

Loman & van de Weerd is gevestigd in het historische centrum van Zutphen. Zij beschikken over een brillenbar en bieden een brede collectie monturen en zonnebrillen. Loman & van de Weerd werkt met een ‘fullservice’ concept. Dit betekent dat zij geen brillen aan de wand hebben, maar klanten adviseren onder het genot van een kopje koffie of thee. Een tikje anders dan de werkwijze bij een gemiddelde opticien, maar Loman & van de Weerd gelooft in deze werkwijze; een goed advies maakt blije brildragers! Daarnaast passen zij contactlenzen aan en verzorgen zij oogmetingen, dit gebeurt veelal op afspraak.

Wie ben jij?
Een gediplomeerd opticien, met ervaring in de werkplaats. Je bent een fijne collega en je bent 3 of 4 dagen per week beschikbaar. De werkdagen zijn in overleg maar natuurlijk ben je bereid om op zaterdag te werken. Loman & van de Weerd is niet geopend op maandag, op koopavonden en/of koopzondag. Je krijgt energie van verkopen, oogmetingen, klanten adviseren en jouw passie ligt ook in de werkplaats .Kortom een echte Allround job! Voldoe jij hieraan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat krijg je ervoor terug?
Er staat een heel leuk en hecht team klaar om jou met open armen te ontvangen. De werksfeer is super en je komt te werken in een prachtige winkel met de mooiste merken. De werkwijze is door het ‘fullservice’ concept erg onderscheidend en afwisselend. Klanten ‘echt adviseren’ is toch het leukste wat er is in het optiekvak?

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie