Opticien Zwolle

Voor een  luxe winkel in Zwolle zijn wij op zoek naar een Opticien

De winkel:

In deze grote winkel met een aparte kinderwinkel krijg je 13 kundige collega’s.  Van Leerling opticien, Opticiens, Optometristen, stijladviseurs en brillenmakers! Deze winkel is 1 van de grootste zelfstandige winkels in Nederland en heeft meer dan 80 jaar ervaring, onlangs is deze winkel verbouwd en heeft een aparte kinderwinkel en een Oogzorgafdeling met lensspecialisten!

Wie ben jij?

Een gediplomeerd opticien met echt voor je vak en je altijd de beste wilt zijn! Je bent representatief en hebt gevoel voor mode. Verder ben je een fijne collega, flexibel en fulltime beschikbaar. Dagen in overleg. Wel werk je op zaterdag, dit is tenslotte een gezellige en drukke dag! Voldoe jij hier aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat krijg je er voor terug?

Je komt te werken in een luxe winkel, Je krijgt fijne collega’s en je gaat werken met de mooiste merken. Hier past een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden bij.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie

Chat openen