Optometrist Apeldoorn

Voor een prachtige optiekzaak in Apeldoorn zijn wij op zoek naar een Optometrist.

Raad optiek is gelegen in Apeldoorn en bestaat uit een team van 5 specialisten. Mooie luxe en gezellige winkel, je kan hier voor de deur parkeren! Hier staan ze bekend om hun hoge service en het advies op maat, waarmee zij het onderscheid maken binnen de optiek. Naast een prachtige collectie van brillen en zonnebrillen hebben ze ook een contactlenspraktijk. Dagelijks is hier een vakkundig team werkzaam en zijn zij constant bezig met de nieuwste trends en ontwikkelingen in de branche.

Wie ben jij?
Een gediplomeerd optometrist, je bent minimaal 1 dag in de week beschikbaar. Ben je ook Orthoptist dan is dat helemaal top. Wellicht werk je al in een klinische setting dan kan je prima 1 dag in deze leuke winkel aan de slag. Verder ben je een fijne collega, en heb je passie voor het vak. Je werkdag(en) is/zijn in overleg. Voldoe jij hieraan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat krijg je er voor terug?
Je komt te werken in een luxe winkel, krijgt fijne collega’s en je gaat werken met de beste apparatuur .Er is alle ruimte om je verder te ontwikkelen. Hier past een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden bij.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie