Optometrist Delft

Wij zijn op zoek naar een Optometrist in Delft.

De winkel:

Deze winkel is gevestigd in Delft en zit op 1 van de mooiste plekken van deze gezellige stad.  Hier verkopen ze de mooiste merken brillen zoals Tom Ford, Cartier en Lindberg. Er wordt veel van je verwacht qua niveau en inzet maar ze bieden je ook een uitdagende omgeving waar professionaliteit en ontwikkeling hoog in het vaandel staat. Verder hebben ze een grote contactlenzen en Optometrie praktijk en werken ze met de meest nieuwe apparatuur. Met hun hoge service en advies op maat maakt dit grote team het onderscheid binnen de optiek.

Wie ben jij:

Je hebt al enige ervaring als Optometrist en bent natuurlijk HBO afgestudeerd. Het liefst heb je al ervaring in een winkel maar dat is geen must. Je kan zelfstandig werken en je hebt passie voor je vak. Je voert optometrische werkzaamheden uit, je onderhoudt contacten met de huisartsen en specialisten van Eyescan. Daarnaast voer je ook werkzaamheden uit op de contactlensafdeling.

Wat krijg je terug?

Je komt te werken in een zelfstandig luxe winkel met een groot team. Je krijgt hier de tijd voor je klanten en je gaat werken met de mooiste apparatuur en met de beste merken. Hier past een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden bij.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie