Optometrist en Contactlensspecialist Horst

Voor Kruytzer Optiek en Optometrie zijn wij op zoek naar een Contactlensspecialist en een Optometrist

De winkel:

Deze luxe zelfstandige winkel is een echt familie bedrijf en is gevestigd in Horst. In deze prachtige moderne winkel werkt een team van 13 specialisten zoals Optometristen , Contactlensspecialisten, Opticiens, Audiciens en stijladviseurs.

Bij Kruytzer optiek en optometrie hebben ze al 49 jaar slechts één doel voor ogen: het bieden van de beste oogzorg én sinds 2019 de beste oorzorg voor iedereen.  Vanaf het eerste moment dat je bij  deze prachtige winkel binnenstapt, voel je je meteen welkom door de warme en gezellige sfeer. Kortom een fijne winkel en gezellig team om bij te werken.

Wie ben jij?

Een gediplomeerd Optometrist of Contactlensspecialist. Je bent representatief en hebt gevoel voor mode. Daarnaast ben je communicatief sterk en vooral ook een fijne collega. Door de groei van Optometrie en Contactlenzen hebben ze behoefte aan zowel een Contactlensspecialist die de Optometrist ook kan ondersteunen en een Optometrist die de klanten goed kan adviseren over hun visuele gezondheid en zal dan ook verschillende oogonderzoeken uitvoeren.

Wat krijg je er voor terug?

Je komt te werken in een super fijn team met veel gezelligheid, menselijkheid en professionaliteit,  je gaat werken met de mooiste merken en de beste apparatuur. Hier past een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden bij.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie