Optometrist Friesland

Voor een zelfstandige optiekzaak in Franeker zijn wij op zoek naar een Optometrist

De winkel:

Boddeüs is een vertrouwde naam in Franeker, hier hebben ze passie voor het vak, gastvrijheid en ambacht. Bij deze luxe winkel nemen ze echt de tijd voor hun klanten, ze verkopen prachtige merken. Naast deze mooie merken hebben ze ook een contactlenspraktijk, oog- en hoorzorgpraktijk. Met hun hoge service en advies op maat maakt dit grote team het onderscheid binnen de optiek.

Wie ben jij?

Een gediplomeerd HBO optometrist, je bent representatief en hebt gevoel voor mode. Je gaat tussen de 2 en 3 dagen werken. Je houdt je voornamelijk bezig met de oogonderzoeken. (geen commerciële activiteiten).Daarnaast onderhoud je de contacten met de huisartsen en de oogartsen en je streeft naar de beste oogoplossing voor elke klant!

Verder ben je een fijne collega en ben je flexibel. Aantal dagen/uren zijn in overleg. Voldoe jij hier aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat krijg je er voor terug?

Je komt te werken in een prachtige winkel, waar je de tijd krijgt voor je klanten en je gaat werken met de beste apparatuur. Hier past een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden bij.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie

Chat openen