Optometrist Huizen

Voor van den Tol Opticiens in Huizen zijn wij op zoek naar een Optometrist.

De winkel:
Van den Tol Opticiens is met twee vestigingen in Huizen één van de grootste zelfstandige optiekbedrijven in het Gooi. Hier werken de collega’s met passie voor hun vak. Bij Van den Tol bieden ze prachtige luxe merken en hebben ze een brede collectie aan brillen en zonnebrillen. Met hun hoge service en advies op maat maakt dit grote team het onderscheid binnen de optiek.

Wie ben jij?
Een (gediplomeerd) Optometrist, die het leuk zou vinden om de Optometrie uit te gaan breiden. Jij neemt het hef in handen, belt met huisartsen en hebt contacten met oogartsen en je zorgt dat de agenda’s gevuld worden. Uiteraard voer je zelf ook onderzoeken en contactlenscontroles uit. Daarnaast ben je een fijne collega! Het aantal uren is in overleg. (ongeveer 2 a 3 dagen)
Voldoe jij hier aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat krijg je er voor terug?
Je komt te werken in een luxe winkel, Je krijgt fijne collega’s en je gaat werken met mooie apparatuur. Hierbij past een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden bij.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen.

Solliciteer op deze functie