Optometrist Kaatsheuvel

Wij zijn op zoek naar een Optometrist in Kaatsheuvel

De winkel:

Deze luxe winkel is gevestigd in het centrum van Kaatsheuvel en is al jarenlang een begrip in Kaatsheuvel en omgeving. Hier kunt u ook terecht met oogmedische problemen of voor het laseren van uw ogen. Deze winkel beschikt over gediplomeerde optometristen, contactlensspecialisten en opticiens. De benodigde kennis, kunde en de meest geavanceerde apparatuur hebben ze in huis om de klant goed te kunnen helpen. Ook hebben ze een samenwerking met huisartsen en ziekenhuizen uit de regio.

Wie ben jij?

Jij hebt je sporen al verdiend binnen de optiek als Optometrist. Je bent enthousiast, sociaal, klantvriendelijk, modieus en flexibel, 2-5 dagen per week (in overleg), geen koopavond maar je werkt wel op zaterdag, want dat is natuurlijk de leukste dag.

Je taken zijn: Het verrichten diabetes onderzoeken, vooronderzoek voor laser behandelingen, Oogheelkundige onderzoeken, contactlenscontroles etc. Kortom een heel veelzijdige baan bij een super mooie en professionele winkel.

Wat krijg je er voor terug?

Je komt te werken in een luxe winkel met zeer uitgebreide werkzaamheden, je krijgt fijne collega’s en je gaat werken met de meest geavanceerde apparatuur. Hierbij past een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden bij.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie