Optometrist parttime Utrecht

Voor een zelfstandige optiekzaak in Utrecht zijn wij op zoek naar een Optometrist.

De winkel:

Deze winkel is gevestigd in Utrecht en is een echt familie bedrijf. Hier verkopen ze de mooiste merken brillen zoals Scotch & Soda, Serengeti en Tom Ford Verder hebben ze een grote contactlenzen praktijk. Hier werkt een klein en hecht team. Met hun hoge service en advies op maat maakt dit team het onderscheid binnen de optiek.

Wie ben jij?

Je bent Optometrist en minimaal 2 dagen per week beschikbaar. Je voert refracties en optometrische onderzoeken uit, en je bent ook verantwoordelijk voor de contactlenzenpraktijk. Verder ben je een fijne collega, flexibel en vind je het leuk om in een bruisende stad te werken! Voldoe jij hier aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat krijg je er voor terug?

Je komt te werken in een zelfstandige winkel met een heel gezellig klein team. Je krijgt hier de tijd voor je klanten en je gaat werken met de mooiste apparatuur en met de beste merken.  Hier past een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden bij.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie

Chat openen