Optometrist Veenendaal

Voor Konings optiek in Veenendaal zijn wij op zoek naar een Optometrist

De winkel:

Moderne Oogzorg! Daar staat deze luxe winkel voor. Dat zie je terug in de stijlvolle collectie brillen in deze moderne winkel. Maar naast deze prachtige collectie brillen en zonnebrillen hebben ze bij Konings optiek ook een Optometrie afdeling. Hier voeren ze specifieke optometrische onderzoeken uit en zijn ze o.a. gespecialiseerd in droge ogen, Myopie en diabetisch controles. Om deze afdeling nog meer te professionaliseren en verder uit te breiden zijn wij op zoek naar een parttime Optometrist.

Het team bestaat uit meer dan 11 vakmensen en is een fijn en hecht team. Je werkt samen met fijne collega’s in een team dat gebruik maakt van elkaars krachten en zo samen werkt aan kwaliteit en een goede binding met onze klanten.

Wie ben jij?

Een gediplomeerd  Optometrist. Ben je net afgestudeerd dan ben je ook meer dan welkom. Je bent een teamspeler die bereid is samen te werken en collega’s te helpen om samen als team te groeien. Je wil graag verder ontwikkelen en ziet het ook als een uitdaging om Optometrie verder uit te bouwen. Hier krijg je alle kansen voor. Verder ben je een fijne collega, flexibel en tussen de 16 en 30 uur per week beschikbaar. Dagen zijn bespreekbaar! Voldoe jij hier aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat krijg je er voor terug?

Je komt te werken in een prachtige winkel met de beste en nieuwste meetapparatuur. Je krijgt fijne collega’s en je kan je verder ontwikkelen. Je krijgt alle ruimte om te groeien op gebied van kennis en kwaliteit. Een arbeidsvoorwaardenpakket dat meer dan marktconform is. En een leidinggevende die motiveert, verstand heeft van het vak en met je samenwerkt in de winkel.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie

Chat openen