Optometrist Wageningen

Voor een zelfstandige optiekzaak in Wageningen zijn wij op zoek naar een Optometrist

De winkel:

In het prachtige Wageningen vlak bij Hotel de Wereld kan je Eikendal optiek vinden.

Met bijna 75 jaar ervaring staat Eikendal bekend in Wageningen en omgeving. De eigenaar Fernando werkt hier dan ook al bijna 35 jaar en heeft zo’n 20 jaar geleden de winkel overgenomen. Hier krijgen de klanten meer dan een standaard oogmeting. Hier werken ze met de beste apparatuur waaronder een OCT en een funduscamera.

Naast een uitgebreide monturencollectie zoals merken als JF Rey, Silhouette en Lunor hebben ze ook een grote contactlenzenpraktijk waar ze alleen met A-merken werken en hebben ze o.a daglenzen, zachte lenzen, nachtlenzen en maatwerklenzen.

Wat betreft de Optometrie werken ze met 21 punten test, Pola test en de Nida Retina scan.Naast het uitvoeren van optometrische onderzoeken, zijn zij gespecialiseerd in functionele optometrie, visuele trainingen en neuro optometrie, met een sterke focus op binoculair zien.

Kortom een fantastische winkel om te werken

Wat ga je doen?

Je  voert je preventieve screenings en optometrische onderzoeken uit. Je helpt klanten hun zicht te verbeteren en hun ogen gezond te houden. Je geeft het juiste advies en verwijst hen door naar een huisarts of oogarts indien dat nodig is. Je bent behulpzaam, vriendelijk en zeer servicegericht zodat klanten graag terugkomen. In deze winkel ben jij de expert in Oogzorg en wordt er niet van je verwacht dat je in de winkel meehelpt of je moet dat wel leuk vinden.

Wie ben jij?

Je bent gediplomeerd Optometrist, mag ook net klaar zijn met je opleiding. Je staat er voor open om je te specialiseren op het gebied van oogzorg en wil meer kennis opdoen van visuele trainingen en staat er voor open om je hier in te laten scholen.

Verder ben je een fijne collega, gezellig, sociaal en kan goed in een team werken.

Het aantal uren is in overleg.

Wat krijg je er voor terug?

Je komt te werken in een mooie winkel, je krijgt gepassioneerde collega’s en je gaat werken met de mooiste apparatuur in een specialistische organisatie. Hier past een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden bij.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie