Optometrist Weesp

Voor een luxe optiekzaak in Weesp zijn wij op zoek naar een Optometrist

De winkel:

Deze winkel is gelegen in een prachtig pand in Weesp en is onlangs nog helemaal verbouwd. Met een klein team maken zij het verschil in de regio van Weesp. Hier verkopen ze een zeer uitgebreide collectie van brillen en zonnebrillen. Daarnaast verlenen zij Oogzorg en hebben ze een grote contactlenspraktijk. Samen met de contactlensspecialist ben jij verantwoordelijk voor de contactlenspraktijk. Daarnaast ben jij als Optometrist het eerste aanspreekpunt voor de oogzorg, Kortom een fijne winkel en gezellig team om bij te werken.

Wie ben jij?

Een gediplomeerd  Optometrist. Je bent representatief en hebt gevoel voor mode. Je hebt al ervaring opgedaan in de winkel. Verder ben je een fijne collega, flexibel en tussen de 16 en 24 uur per week beschikbaar. Dagen zijn bespreekbaar. Voldoe jij hier aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat krijg je er voor terug?

Je komt te werken in een high end winkel. Je krijgt fijne collega’s en je gaat werken met de mooiste merken. Hier past een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden bij.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie

Chat openen