Optometrist ziekenhuis Alkmaar

Vacature Optometrist regio Alkmaar

Het ziekenhuis:

De oogheelkunde, locaties Alkmaar en Den Helder, vallen onder één oogheelkundige praktijk voor geheel Noordwest en biedt oogheelkundige zorg op beide locaties. Er wordt samen gewerkt in een team van oogartsen, optometristen, orthoptisten, technisch oogheelkundig assistenten, verpleegkundigen, OK-assistenten en polikliniekassistenten. De sfeer op de poli oogheelkunde wordt beschreven als: “benaderbaar, hard werken, gezelligheid op z’n tijd, informeel en ook niet onbelangrijk; we lunchen altijd samen”.

Wat ga je doen?

Als optometrist bij Noordwest doe je onderzoek bij nieuw aangemelde -en controle patiënten en stel je een behandelplan op. In een aantal gevallen handel je dit zelfstandig af. In andere situaties doe je dit in nauwe samenwerking met de oogarts. Bij ons hebben de oogartsen verschillende specialismen zoals een glaucoom chirurg, vitreoretinaal chirurgen, een kinderoogarts, cornea specialisten en een ooglidspecialist.

Als optometrist doe je volledig oogheelkundig onderzoek, dat bespreek je met de oogarts die daarna met je meekijkt. Al onze optometristen worden ingezet op de verschillende spreekuren. Dit maakt het werken als optometrist bij Noordwest heel veelzijdig. Daarnaast registreer en/of rapporteer je kwaliteitsindicatoren t.b.v. ziekenhuisrapportage en wetenschappelijk onderzoek. Je levert écht een bijdrage aan de verbetering c.q. consolidering van afgesproken beleid en kwaliteit/voorlichtingsmateriaal.

Wie ben jij?

Jij hebt een afgeronde hbo-opleiding optometrie, aangevuld met specifieke kennis van de doelgroep

geregistreerd in het kwaliteitsregister voor optometristen, ervaring als Optometrist.

Wat krijg je terug?

Een zelfstandige functie van 24-36 uur per week binnen een professioneel team

een ontwikkelingsklimaat met alle ruimte om congressen, workshops en opleidingen te volgen en je ambities waar te maken

we bieden je direct een contract voor onbepaalde tijd met een proefperiode van 2 maanden

een goed arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een eindejaarsuitkering en een fietsenplan

Wat vinden de collega’s zo leuk om hier te werken?

Note: Waarom wil ik juist bij Noordwest werken als optometrist?

Bij mijn vorige job zie je vrijwel geen oogheelkundige pathologie, bij Noordwest wel. Ook het multidisciplinaire wat wij op de poli oogheelkunde hebben zal je niet bij elke werkgever terug vinden. 

Wat maakt een dag in het leven van een optometrist bij Noordwest zo leuk?

De veelzijdigheid, elke dag (en zelfs elk dagdeel) is anders.

Hoe is de sfeer bij oogheelkunde?

Binnen de poli oogheelkunde is geen sprake van hiërarchie, de oogartsen en andere collega’s zijn goed benaderbaar. Wij houden van hard werken maar ook van gezelligheid op zijn tijd, zo doen wij ook buiten werktijd weleens iets leuks met de collega’s die dit willen. Lunchen doen wij altijd gezamenlijk wat ook bijdraagt aan een goede sfeer.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie