Optometrist Arnhem

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als optometrist? Wil jij werken binnen een prachtige organisatie die alles doet voor ogen? Dan is FYEO (For Your Eyes Only) misschien wel jouw nieuwe werkgever!

Vanaf december 2023 opent FYEO een gloednieuwe oogkliniek in Arnhem. En niet zomaar een kliniek, maar een plek waar de nieuwste technologieën, de beste apparatuur en mensen met echte passie voor hun werk samenkomen. FYEO vindt het vooral belangrijk dat jij je thuis voelt op je werk, en zorgt dan ook voor de juiste omstandigheden, begeleiding en arbeidsvoorwaarden om dit te realiseren. Binnen de nieuw te openen kliniek in Arnhem zal een heel nieuw team worden opgezet, hoe tof is het wanneer jij hier van het begin af aan deel van kunt uitmaken?

Wie ben jij?
Jij bent een optometrist met geduld en vooral passie, niet alleen voor het vak, maar ook om je te ontwikkelen in je werk en bij te dragen aan de beste oogzorg! Je bent van nature sociaal ingesteld en kunt cliënten snel op hun gemak stellen. Als optometrist voer je zelfstandig controles uit na een behandeling bij een van onze oogartsen. Je begeleidt cliënten en informeert ze over de verdere behandeling, schakelt met het team van oogartsen en verricht zelfstandig onderzoek. Dankzij jou kunnen de cliënten voor eens en voor altijd afscheid nemen van hun bril of lenzen. Je beheert zelf jouw agenda en draagt er zorg voor dat dit efficiënt gebeurt. Zo weet je altijd hoe je dag eruitziet en kun jij je volledig focussen op het goed informeren van onze cliënten, zodat ze precies weten wat ze kunnen verwachten. Je krijgt de vrijheid om zelfstandig behandelingen op te stellen. Ook werk je op een vaste standplaats in Arnhem, waar momenteel gebouwd wordt aan de prachtige state-of-the-art kliniek met 2 hypermoderne OK’s en een team van allemaal nieuwe medewerkers.

Wat krijg je ervoor terug?
Of beter gezegd, wat niet? Natuurlijk krijg je een mooi salaris (tussen de € 3.426 en € 5.702 bruto per maand bij 40 uur per week), maar dat is natuurlijk niet het belangrijkste. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en hiervoor trainingen en workshops te volgen in de eigen FYEO Eyecademy, doorgroeimogelijkheden naar een senior positie waarin je mentor wordt voor junior optometristen, jaarlijkse bedrijfsuitjes met het bedrijf en jouw team, maandelijkse traktaties en de mogelijkheid om leuke cursussen te volgen en ga zo maar door! Daarnaast werk je in reguliere diensten doordeweeks, krijg je bij een 40-urige werkweer 26 verlofdagen en de optie om meer verlof bij te kopen, een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op vast, deelname aan de pensioenregeling bij het Pensioenfonds Detailhandel (waarbij FYEO 75% van de premie op zich neemt), een NS-Business Card of een reiskostenvergoeding vanaf 10 KM en dagelijks super lekkere koffie en vers fruit!

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt voor deze toffe werkgever? Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen! Horen we je snel?

Solliciteer op deze functie