Orthoptist regio Rotterdam

Voor een zelfstandige optiekzaak in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een Orthoptist

De winkel:

Deze winkel is een zelfstandige optiekzaak in de regio van Rotterdam en hebben meerder winkels. 8 stuks! Bij deze luxe winkel nemen ze echt de tijd voor hun klanten, ze verkopen prachtige merken. Daarnaast hebben ze ook een contactlenzen praktijk. Ook hebben ze kinderbrillen en een Orthoptist in dienst. Met hun hoge service en advies op maat maakt dit kleine team het onderscheid binnen de optiek.

Wie ben jij?

Voor 3 van de winkels, Alblasserdam, ‘s-Gravendeel en Dordrecht zoeken wij een Orthoptist. Je werkt 3 dagen per week en werkt dan gemiddeld in elke winkel 1 dag. Je bent een gediplomeerd Orthoptist en je bent natuurlijk dol op kinderen. Je bent geduldig en flexibel. Verder ben je een fijne collega. Voldoe jij hier aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat krijg je er voor terug?

Je komt te werken in een fijn bedrijf met prachtige winkels, waar je de tijd krijgt voor je klanten en je gaat werken met de mooiste merken en met de beste apparatuur. Hier past een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden bij.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie