Sales Advisor Oisterwijk

Voor een zelfstandige optiekzaak in Oisterwijk zijn wij op zoek naar een Sales Advisor

De winkel:

Panis Eyewear is gevestigd in het prachtige dorp Oisterwijk. De winkel staat bekend om zijn bijzondere collectie brillen in het hoogste segment. Hier lopen ze voorop op gebied van fashion en dat zie je terug in de brillen collectie. Daarnaast hebben ze werkelijk een prachtig interieur, dit maakt het een hele fijne winkel om in te werken! Naast oogmetingen, brillen en  contactlenzen kan je hier ook terecht voor Optometrie. Kortom DE kans om hier te komen werken!

Wie ben jij?

Je bent afgestudeerd Opticien of Sales Advisor en bent zeer mode gevoelig, je volgt de trends op de voet. Je bent communicatief en gaat alleen voor het beste resultaat voor jouw klant. Je kan goed omgaan met klanten die hoge eisen stellen. . Je bent een fijne collega en bent bij voorkeur tussen de 4 en de 5 dagen beschikbaar. Voldoe jij hier aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat krijg je er voor terug?

Je komt te werken in één van de mooiste winkels in deze regio met een hecht en professioneel team. Je krijgt hier de tijd voor je klanten en je gaat werken met de mooiste apparatuur en met de beste merken. Hier past een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden bij.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie