Sales advisor Putten

Voor een luxe optiekzaak in Putten zijn wij op zoek naar een Sales advisior

De winkel:

8 jaar geleden begonnen Richard en Niels deze winkel in het centrum van Putten, nu ze uit hun jasje zijn gegroeid open ze binnenkort hun nieuwe winkel verderop in de straat! Deze prachtige luxe winkel staat straks te popelen om een nieuwe collega! Misschien ben jij dat wel. Bij Veluwe optiek staan ze voor service en vakmanschap. Naast een prachtige collectie van brillen en zonnebrillen kan je hier uiteraard ook terecht voor contactlenzen. Merken die ze o.a. in hun collectie hebben is Lindberg, JF Rey, Serengetie, Rodenstock en Porsche Design. Kortom een super mooie winkel met een nog fijner team!

Wie ben jij?

Jij bent een modieuze, sprankelende en energieke persoonlijkheid. Je bent service gericht, gastvrij en kan goed luisteren. (en hopelijk heb je ook nog een beetje humor) Voor jou komen de klanten terug! Daarnaast heb je gewoon zin in een leuke baan bij een gezellig team en volg je de mode ook nog op voet! Aantal dagen is in overleg. Heb je uiteindelijk de ambities om de opleiding voor Opticien te gaan volgen, dan is dit zeker ook mogelijk

Voldoe jij hier aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat krijg je er voor terug?

Je komt te werken in een zelfstandige, luxe winkel Je krijgt fijne collega’s en je gaat werken met de beste merken. Hier past een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden bij. Ook zijn er mogelijkheden om de opleiding voor Opticien te gaan volgen !

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie