Customer support medewerker Naarden Vesting

Customer support medewerker Naarden Vesting (Nederlands en Engels sprekend)

Wat een gave vacature bij deze mooie organisatie gevestigd in het Arsenaal in Naarden Vesting!( Jan de Bouvrie)

Deze organisatie is één van de wereldwijde marktleiders op het gebied van brillen in het luxe segment. Je kan denken aan merken als Porsche Design, Roberto Cavalli, Philipp Plein, Zadig & Voltaire, Police en Chopard. Dit bedrijf is wereldwijd één van de marktleiders in het ontwerpen, produceren en distribueren van brilmonturen en zonnebrillen op sterkte.

Wie ben jij?

Jij bent iemand die wellicht net klaar is met je opleiding en bruist van de energie en heel graag bij een gaaf fashion bedrijf aan de slag gaat. ( heb je veel ervaring en barst je ook van de energie, dan ben je natuurlijk ook welkom) Je werkt graag met mooie producten in een dynamische omgeving. Ben je commercieel en super handig met sociale media? Voor deze rol is het namelijk belangrijk dat je commercieel bent en communicatieve vaardigheden bezit. Daarnaast ben je klantgericht, organisatorisch sterk en kan je snel schakelen (zoiets als Max Verstappen). Je kan goed zelfstandig werken, en zit altijd volle goeie ideeën.

Doordat de klanten vanuit de hele Benelux komen vinden wij het erg handig als je goed Nederlands en Engels spreekt, Frans is een pre maar niet noodzakelijk.

Wat ga je doen?

Je komt te werken in een team met 3 collega’s. Jij bent de spil tussen de klanten (Opticiens) Accountmanagers (13) en de interne afdelingen en het hoofdkantoor dat is gevestigd in Italië, een lekker internationaal gevoel toch? Verder geef je product informatie, je verwerkt orders en retouren en je werkt ook mee met en op evenementen.

Kortom, geen dag is hetzelfde!

Dus:

Heb jij zin in een hele gave, job bij een prachtig bedrijf in het luxe fashion segment?

Is je Nederlands goed, en spreek je daarnaast goed Engels en wellicht een beetje Frans?

Barst je van de energie? Wil je 4 dagen werken?

Heb je wellicht ervaring als Customer service medewerker?

En…. Wil je werken op een gaven locatie? (vanuit Jan de Bouvries in Naarden Vesting)

Dan hoor ik je snel!

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie