Team coördinator Optometrie Amsterdam

Wat ga je doen?

Als teamcoördinator optometrie ben je een belangrijke en menselijke spil in de organisatie. Je geeft sturing aan het Optometrie team. Je bent verantwoordelijk voor planning en zorgt ervoor dat alles binnen jouw team soepel verloopt voor zowel collega als cliënt. Indien nodig werk je als coördinator mee in de operatie.

Het team bestaat uit zowel assistent-optometristen als optometristen. De assistent-optometristen maken QuickScans en voeren uitgebreide vooronderzoeken uit ter voorbereiding op het consult met de oogarts. De optometristen voeren zelfstandig de controles uit na behandeling bij de oogarts en begeleiden onze cliënten bij een voorspoedig herstel. Het is vanzelfsprekend dat alles op een uiterst gastvrije en cliëntvriendelijke wijze gebeurt. De medewerkers van het cluster waar jij de dagelijkse coördinatie over hebt zijn werkzaam op twee locaties in Amsterdam.

Dankzij jouw uitstekende communicatieve vaardigheden en gevoel voor samenwerking, schakel je makkelijk en op professionele wijze met het oogartsenteam.

Kwaliteit en professionaliteit staat bij ons hoog aangeschreven. Je zorgt er dan ook voor dat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en uiteraard dat je team dit ook is. Daarnaast zijn we constant op zoek naar procesoptimalisatie en ook daar kan jij als coördinator je waarde laten zien. Je signaleert niet alleen knelpunten, maar je initieert, overlegt, coacht, stuurt aan en lost op, altijd op een plezierige en respectvolle manier.

Je zet je dagelijks in voor:

  • Deskundig en gastvrij begeleiden van cliënten
  • Sturing geven aan het team
  • Een goede samenwerking met de oogartsen
  • Zelfstandig en kundig onderzoek verrichten
  • Bijdragen aan een professionele en aangename werkomgeving
  • Verbeteren van structuren om service en behandelingen op een hoger niveau te brengen

Hier zijn wij naar op zoek

Je bent een gedreven en proactieve leider met liefde en affiniteit voor het vak. Wanneer je optometrist bent is dit een pre. Je toont makkelijk je sterke communicatieve vaardigheden door inhoudelijk en in begrijpelijke taal te kunnen uitleggen en ook goed te luisteren.

Je voelt je thuis in een informele cultuur. Cliënten en collega’s benader je vanzelfsprekend met respect en een open blik, waardoor het teamgevoel en cliëntwelzijn floreert. Dat je ambitieus bent toon je door uitstekend werk te leveren. Je hebt oog voor kwaliteit en je weet kwaliteit moeiteloos te integreren in je omgeving.

Onder alle omstandigheden blijf je gefocust en cliëntgericht, je laat je niet snel van de wijs brengen. Je bent hartelijk en professioneel, je schakelt snel indien nodig. Daarbij heb je een ruime blik op wat zich afspeelt in een organisatie en kun je dat uitstekend vertalen naar cliënttevredenheid én plezierige relaties binnen het team.

Voor wie ga je werken?

Wij zijn de grootste privékliniek op het gebied van bril vervangende chirurgie in Nederland. Sinds de oprichting in 2002 hebben meer dan 50.000 tevreden cliënten behandelingen als ooglaseren en het implanteren van lenzen ondergaan. 

Het acroniem FYEO staat voor For Your Eyes Only en is met zorg gekozen. Alle behandelingen zijn gebaseerd op de bedrijfsfilosofie dat iedere cliënt en daarmee ook ieder oog uniek is. Onze werkwijze is gefundeerd op 3 essentiële kernwaarden: eerlijkheid, comfort en beste resultaat. We verwachten dat iedereen die bij FYEO werkt deze pijlers altijd als uitgangspunt aanhoudt.

We zijn een ambitieuze organisatie. De afgelopen jaren zijn we uitgebreid naar 7 klinieken. In onze klinieken in Amsterdam Boelelaan en Eersel vinden vooronderzoeken, behandelingen en controles plaats. In FYEO Amsterdam Assumburg, Breda, Eindhoven, Nijmegen en Urmond kun je terecht voor het vooronderzoek en alle controles. Het aantal medewerkers, momenteel ruim 140, groeit nauw met onze expansie. De komende jaren willen we onze leidende positie in de snelgroeiende markt van refractiechirurgie verder uitbouwen.

Wat bieden wij jou?

Een zeer goed salaris, een jaarcontract met uitzicht op een vast contract. Een reiskosten vergoeding, 26 vakantiedagen etc.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie