Teammanager Optometrie Arnhem

Ben jij de teammanager die wij zoeken voor deze prachtige nieuw te openen oogkliniek? Ben je optometrist of heb je hiermee affiniteit en wil jij het nieuw op te zetten team mede mee samenstellen? Wil jij werken binnen een prachtige organisatie die alles doet voor ogen? Dan is FYEO (For Your Eyes Only) misschien wel jouw nieuwe werkgever!

Vanaf december 2023 opent FYEO een gloednieuwe oogkliniek in Arnhem. En niet zomaar een kliniek, maar een plek waar de nieuwste technologieën, de beste apparatuur en mensen met echte passie voor hun werk samenkomen. FYEO vindt het vooral belangrijk dat jij je thuis voelt op je werk, en zorgt dan ook voor de juiste omstandigheden, begeleiding en arbeidsvoorwaarden om dit te realiseren. Binnen de nieuw te openen kliniek in Arnhem zal een heel nieuw team worden opgezet, hoe tof is het wanneer jij hier van het begin af aan deel van kunt uitmaken?

Wie ben jij?
Je bent een belangrijke en menselijke spil in de organisatie en je voelt je thuis binnen een informele organisatie. Als de kliniek geopend is, geef je sturing aan het optometrieteam, ben je verantwoordelijk voor de planning en zorg je ervoor dat alles binnen jouw team soepel verloopt voor zowel collega als cliënt. Indien nodig werk je mee in de operatie. Het team bestaat uit zowel opticiens (medewerkers optometrie) als gediplomeerde optometristen. De medewerkers optometrie maken QuickScans en voeren uitgebreide vooronderzoeken uit ter voorbereiding op het consult met de oogarts. De optometristen voeren zelfstandig de controles uit na behandeling bij de oogarts en begeleiden onze cliënten bij een voorspoedig herstel. Het is vanzelfsprekend dat alles op een uiterst gastvrije en cliëntvriendelijke wijze gebeurt.

Dankzij jouw uitstekende communicatieve vaardigheden en gevoel voor samenwerking, schakel je makkelijk en op professionele wijze met het oogartsenteam. Kwaliteit en professionaliteit staat bij FYEO hoog aangeschreven. Je zorgt er dan ook voor dat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en uiteraard dat je team dit ook is.

Om succesvol te kunnen zijn in je nieuwe rol zul je de nodige vaardigheden opdoen middels een gedegen inwerkprogramma dat je de eerste paar weken kunt volgen in de kliniek in Eersel, terwijl de nieuwe oogkliniek in Arnhem nog in aanbouw is. Het inwerkprogramma bestaat uit een combinatie van training, begeleiding door een ervaren professional en hands-on ervaring om je vertrouwd te maken met de specifieke taken en verantwoordelijkheden van de job. Uiteindelijk werk je op een vaste standplaats in Arnhem. Omdat continuïteit belangrijk is in deze rol zoeken wij een kandidaat die 32-40 uur per week wil werken.

Wat krijg je ervoor terug?
Of beter gezegd, wat niet? Natuurlijk krijg je een mooi salaris (tussen de € 3.426,- en € 5.183,- per maand, afgestemd op je ervaring), maar dat is natuurlijk niet het belangrijkste. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en hiervoor trainingen en workshops te volgen in de eigen FYEO Eyecademy, jaarlijkse bedrijfsuitjes met het bedrijf en jouw team, maandelijkse traktaties en de mogelijkheid om leuke cursussen te volgen en ga zo maar door! Daarnaast werk je in reguliere diensten doordeweeks, krijg je bij een 40-urige werkweer 26 verlofdagen en de optie om meer verlof bij te kopen, een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op vast, deelname aan de pensioenregeling bij het Pensioenfonds Detailhandel (waarbij FYEO 75% van de premie op zich neemt), een NS-Business Card of een reiskostenvergoeding vanaf 10 KM en dagelijks super lekkere koffie en vers fruit!

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt voor deze toffe werkgever? Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen! Horen we je snel?

Solliciteer op deze functie