Technisch medewerker Werkplaats Groningen

Wij zijn op zoek naar een Technisch medewerker werkplaats Groningen

De winkel:

Woldringh Optiek is een familiebedrijf met drie vestigingen in het Noorden. Zij werken met een mooie brillen collecties zoals Dita, Tom Ford, Lindberg, Andy Wolf, Woldringh heeft een uitgebreide contactlenspraktijk en er werken diverse Optometristen .Met hun hoge service en advies op maat maakt dit team het onderscheid binnen de optiek in de regio van Groningen.

Wat ga je doen?

Voor de drie winkels zijn wij opzoek naar een werkplaats medewerker met veel gevoel voor techniek. De volgende taken maken deel uit van jouw functie: 

Bestellen van glazen, inslijpen van glazen voor alle 3 de winkels en het monteren van brillen . Ook bijhorende administratieve en logistieke handelingen zitten in jouw takenpakket

Afhankelijk van het aantal uren dat jij wil gaan werken, behoren ook eventuele winkel taken tot de mogelijkheid. 

We zijn op zoek naar iemand met het volgende profiel:

Gevoel en ervaring voor fijn mechanische technieken, je hebt al ervaring binnen de optiek en vind de werkplaats ook erg leuk om te doen. Daarnaast ben je enthousiast en een echte teamplayer. Je werkt nauwkeurig en zorgvuldig en ben een opgeruimd persoon. Maar daarnaast kan je ook omgaan met druk en hou je van een dynamische omgeving.

Ben jij flexibel en ook bereid om bij te springen waar nodig dan zoeken wij jou!

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie

Chat openen