Vacature Opticien

Optiek Van Bael in Temse zoekt een gepassioneerde vak-opticien met gevoel voor stijl!

De winkel:

Deze jonge- en hyper moderne optiek zaak is echt een pareltje in Temse! Exclusieve brillen merken met een verhaal worden geselecteerd en gemonteerd met het nodige vakmanschap! Dagelijks haalt Ellen, de eigenares van optiek van Bael, het onderste uit de kan om voor elke klant de beste oplossing te bieden.  Nu zijn we opzoek naar een (leerling)opticien met dezelfde passie en gevoel voor het vak.

Wie ben jij?

Een creatieve opticien met ambitie om te groeien en te leren. Je hebt gevoel voor mode en interesse in techniek. Verder ben je zeer representatief en ben je 32 uren per week beschikbaar. Voldoe jij hier aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat krijg je er voor terug?

Je komt te werken in een unieke winkel, waar je volledig verder kan ontwikkelen tot een top opticien. Je gaat werken met de mooiste merken en je mag alle aspecten van de optiek uitvoeren. Hier past een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden bij.

Ben jij het Talent die onze opdrachtgever zoekt ? Stuur dan jouw CV met motivatie naar solliciteren@talentvoorogen.be. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zsm contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie

Chat openen