Vestigingsmanager Raamsdonksveer

Voor een luxe optiekzaak in Raamsdonksveer zijn wij op zoek naar Bedrijfsleider

De winkel:

Deze winkel is gevestigd in Raamsdonkveer en bestaat al sinds 1916. Deze winkel is een begrip in deze omgeving. Onlangs is de winkel geheel verbouwd en nog luxer en mooier geworden. Het team bestaat uit Opticiens, Contactlensspecialisten en Optometristen. Daarnaast hebben ze ook nog een Audicien in het team. Inmiddels is deze winkel een onderdeel van de Eyecare groep.

Wie ben jij?

Een gediplomeerd opticien of Contactlensspecialist. Je bent een echte leider maar wel een leider die zelf meewerkt binnen het team. Je kan jouw team enthousiasmeren en motiveren.  Je bent verantwoordelijk voor het bewaken van de winkelprocessen en het behalen van de commerciële doelstellingen.  Je bent zeer servicegericht zodat klanten met een glimlach de winkel verlaten en graag weer terugkomen. Je werkt graag op een hoog niveau en bent een fijne en opgewekte collega! Je hebt passie voor je vak. Verder ben jij vlot en representatief en volg je de (bril) mode op de voet. Jij hebt zin om bij deze fantastische winkel aan de slag te gaan. Het aantal dagen is in overleg. (tussen de 4 en 5 dagen per week)

Voldoe jij hier aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat krijg je er voor terug?

Een uitdagende baan in een succesvolle optiekwinkel met een professioneel team. Een aantrekkelijk salaris. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Prettige werksfeer en mogelijkheden bij een leuk en ambitieus bedrijf. Personeelskorting

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie